Een eenvoudige sleutel voor Cursus Master of HRM onthuldMASTER OF HRM
Met de perfecte personen op de juiste plaats wint ons moderne bedrijf in onze Nederlandse bekende- en diensteneconomie een concurrentieslag. Niet alleen een middelen en diensten tellen, maar met name dit menselijk kapitaal is belangrijk. Het betekent het er een omvangrijke, strategische rol vanwege HR is weggelegd.

DOELGROEP


U bezit ons afgeronde bacheloropleiding op het gebied van HRM ofwel in een vergelijkbare richting en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. In de organisatie werkt u dan ook op tactisch peil en uw werkgever stelt u dan ook in staat opdrachten op strategisch niveau te verrichten. De Master HRM kan zijn absoluut interessant zodra u dan ook HR-manager, senior HR-adviseur of beleidsmedewerker bent. Verder mits u zit wanneer (alleen) consultant is die HR Master ons waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Heeft u dan ook ook niet het juiste opleidingsniveau en wilt u dan ook toch deelnemen? Dan doet u dan ook een toelatingsassessment. Lees verdere aan dit assessment ofwel neem aanraking op met een opleidingsmanager een persoonlijk en vrijblijvend advies.

MANIER VAN WERKEN


Gedurende de Master HRM doet u bekende op, krijgt u inzicht en ontwikkelt u dan ook vaardigheden die u wanneer strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Iedere masterclass sluit u af met ons individuele opdracht, gericht op uw eigen bedrijf.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


De integrale toets bij elke masterclass betreffende deze HR master kan zijn het oplossen van ons bestaand vraagstuk. U gaat in groepsverband ons HRM-probleem aanpakken voor de bedrijf met een over de mededeelnemers. Uiteindelijk levert u dan ook ons toepasbaar plan op, zeker een organisatie bezit hier direct goedkoop aangaande. In de thesisfase met de Master HRM zal u dan ook zo’n business vraagstuk zelfstandig onderzoeken, presenteren en verdedigen. In de thesis komt de inhoud met de gehele master met bod en dit uitgewerkte plan is werkelijk geïmplementeerd in de bedrijf.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Beleven docenten uit de praktijk en professoren betreffende een aangetoond staat betreffende dienst begeleiden u gedurende de master human resources. Ze uitvoeren de passende vertaalslag aangaande wetenschappelijke ontwikkelingen cursus p&o tot gespecialiseerde en praktische vaardigheden en efficiã«nt gedrag. De literatuur kan zijn grotendeels Nederlandstalig, doch ook opleiding hr assistent gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

RESULTAAT


Na dit Cursus Master of HRM van AvansPlus afmaken over een Master HRM beschikt u aan relevante kennis en vaardigheden. U dan ook heeft hr trainingencursus p&o ons beroepshouding ontwikkeld waarmee u op managementniveau succesvol werkt. U dan ook weet de toegevoegde waarde binnen complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kan u succesvol implementeren. De HR-expertise wordt efficiënt ingezet teneinde te komen tot bekendste performance van de medewerkers. Zo draagt de strategisch HRM-beleid optimaal voor aan een organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *